❥ Rowan

Ik ben Rowan de Ruijter, 28 jaar en woon samen met mijn man en twee hondjes in Almere.

Van jongs af aan wist ik dat ik met mijn handen wilde werken.  Na eerst vmbo te hebben gedaan en daarna nog twee jaar havo, wilde ik graag een hbo opleiding doen. Ik was op zoek naar een opleiding met een combinatie van leren uit de boeken en in de praktijk. Toen kwam ik uit bij de opleiding Mondzorgkunde. Deze heb ik in vier jaar met plezier afgerond.

Ik werk nu al 5 jaar als mondhygiënist en heb ervaring opgedaan in verschillende tandartspraktijken en als mondhygiënist in de ouderenzorg. Naast het werken met ouderen heb ik ook veel affiniteit en ervaring met kinderen.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, speel ik padel en vind je mij soms op de golfbaan. Ook sta ik graag in de keuken, ik houd van koken en bakken

Bij MAIN Mondige Zorg ben ik in oktober 2022 begonnen als waarneemster voor Anouk toen zij met zwangerschapsverlof ging. Vanaf 1 juni 2023 werk ik vast 1 dag per week voor MAIN Mondige Zorg. Het werken op school doe ik met veel plezier en ik zie het als een uitdaging om (angstige) patiënten rust en vertrouwen te geven in de stoel. Ik vind het belangrijk om een goede mondverzorging aan te leren bij kinderen, heb veel geduld en bied graag een luisterend oor.